Masáže pre zdravie a pohodu.

Mauri - holistická masáž z Polynézie.

14.08.2012 08:50

MA-URI masáž je dnes už medzinárodne uznanou holistickou (celostnou) liečebnou metódou, ktorá berie do úvahy celého človeka. Pochádza z polynézskej oblasti v Tichom oceáne, presnejšie z trojuholníka tvoreného Hawajskými ostrovmi, Veľkonočnými ostrovmi a Novým Zélandom.

Jedinečné na MA-URI práci s telom je dynamická aplikácia pohybu, dotyku a rytmu. Každá časť masáže sa spája s takmer rituálnymi tanečnými krokmi a ako more prúdivými pohybmi

predlaktia doprevádzanou originálnou polynézskou hudbou. Týmto sa podnecuje plynulé prúdenie energie v celom tele i v celom vnútornom prežívaní človeka. Toto prúdenie naštartuje proces ozdravovania a sebaliečenia, napĺňa životnou energiou celú bytosť.

Účinky MA-URI masáže

MAURI pôsobí na človeka v niekoľkých úrovniach. Na fyzickej úrovni tela uvoľňuje svalové napätie, zvyšuje pružnosť a pohyblivosť kĺbov, prečistí krvný obeh a lymfatický systém.


V psychickej rovine sa klientovi ponúka príležitosť stať sa vlastným „liečiteľom“ tým, že uvoľní a navedie svoju psychiku ozdravujúcim smerom. Naše vlastné myšlienky, domnienky, predsudky, zvyklosti a skutky sú totiž podstatou našich životov, od nich sa odvíja naše osobné šťastie a aj zdravotný stav. Masér tu zastupuje rolu „navigátora“, ktorý klienta vedie k harmónii svojím pokojom, láskou.

Základné princípy a priebeh MA-URI masáže

V masáži sa prelínajú mužské a ženské princípy podľa učenia starých Polynézanov, z ktorého je odvodená i celá MA-URI filozofia. Ich učenie hovorí, že minulosť máme pred svojimi očami - už ju poznáme, preto jej prislúchajú predné časti tela nazvané tiež ženské princípy. Budúcnosť nepoznáme - prináležia jej zadné časti tela a predstavujúce mužské princípy.

Mužské princípy ako mužská energia, sila, viera a optimizmus sú dôležité pre zvládnutie nových nepoznaných životných situácií.
Ženské princípy ako ženská energia - neha, láska, odpúšťanie ako pocity, ktoré sú dôležité pre liečenie rán z minulosti.

Polynézska masáž Mauri:


Práca s týmito energiami na príslušných častiach tela tvorí základ masáže MA-URI a je v jej priebehu obohatená aj jemnou masážou svalov na chrbte, kĺbov na rukách a jemnou masážou hlavy a tváre.

 

Zakúpiť si ju môžete vo vynikajúcej cene na: https://www.zlavadna.sk/Ko%C5%A1ice/Zlava_13865_revital-centrum-ma-uri-masaz

Kontakt

Ján Franko

masazeprezdravie@gmail.com

Kupeckého 17
040 01 Košice
Slovenská Republika


+421 (0) 940 241 863




Vyhľadávanie

ALTERNA MEDIKA OZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode